За што трошам најмногу пари?
Многу одамна кога ми почнуваше музичката кариера пари трошев на штикли,бунди и разни тракатанци…подоцна трошев на музичка опрема која што ми беше неопходна за настапи,а на тоа нема крај.
Ден-денес трошам на микрофони, бидејќи тоа ми лична сатисфакција. Потоа трошев на автомобили и трошам сеуште бидејќи не се функционира без нив. Па трошев пари кога купувавме стан..еден ,па друг…

На недвижности и приватен бизнис…
Сеуште трошам и на мали задоволства кои ме прават мене и моите најблиски бескрајно среќна!

http://lider.mk/2013/09/16/verica-pandilovska-za-sto-trosam-najmnogu-pari/

2015. VERICA PANDILOVSKA © All rights reserved.