VERICA PANDILOVSKA

Со голема чест Ви го претставуваме новиот видео запис за нуметара НЕМА ДА ОСТАРЕШ која е дел од албумот САМО ЗА ТЕБЕ. Видеото е во режија на Дејан Милиќевиќ.

Avatar spot

2015. VERICA PANDILOVSKA © All rights reserved.